Nieuws

De Asserstadsloop is uitgesteld naar zondag 23 augustus 2020

Het jaarlijkse hardloopevenement de Asserstadsloop dat zou plaatsvinden op zondag 7 juni is ruim twee maanden uitgesteld vanwege het coronavirus. Zondag 23 augustus 2020 is vastgesteld als nieuwe datum.

 

‘’Afgelopen weken hebben wij RIVM en de berichten vanuit de overheid nauwlettend gevolgd. Het bestuur maakt zich zorgen over de haalbaarheid van 7 juni, maar natuurlijk vooral over de gezondheid van de deelnemers aan ons evenement.

 

In overleg met de gemeente Assen gaan we nu voor de nieuwe datum en indien nodig zullen we tijdens het evenement extra maatregelen treffen. We kunnen niet in de toekomst kijken, maar hopen dat eind augustus de situatie rondom het coronavirus sterk is verbeterd.’’, vertelt Stefan Zevenberg, voorzitter Stichting Asserstadsloop.

 

Lees hier het persbericht

‘’We hopen dat de hardlopers samen met ons voorzichtig optimistisch zijn, we kijken uit naar een mooi hardloopevenement op 23 augustus!’’

 

- Stefan Zevenberg,
voorzitter Stichting Asserstadsloop

Blijf hardlopen

Maak bijvoorbeeld gebruik van de gratis hardloopschema's van hardlopen.nl. Deze trainingschema's zijn beschikbaar vanaf 5 kilometer tot aan de marathon. Je kunt ook aan de slag met de Running Coach


Trainingsroute tip: Het Asserbos

Schrijf je in voor De Asserstadsloop

Doe mee aan de 5KM of 10KM! Voor basisschoolkinderen is er de 1KM Rabobank scholencompetitie. 

 

Of ga deze met collega's deze sportieve uitdaging aan en schrijf jouw team in voor de 5 KM Bedrijvenloop. 

 

Deelname aan de bedrijvenloop bedraagt €200,- per team.