Nieuws

Infradax hoofdsponsor de asserstadsloop 

Afgelopen december bundelden NewComm IT uit Assen en Infradax uit Amersfoort hun krachten. Met het hoofdsponsorschap laat Infradax zien dat de binding met de regio voor hen nog even belangrijk is. Als partner van de Asserstadsloop draagt Infradax bij aan verbinding in de stad en stimuleert beweging voor jong en oud. 

 

Lees het volledige persbericht hier.

''Met dit sponsorschap willen we bijdragen aan verbinding, sportiviteit en gezondheid in het Noorden.'', aldus Geert Jan Veenstra, marketing manager bij Infradax.

Hungry heroes 

Hungry Heroes staat voor hoogwaardige producten, nieuwe variaties op welbekende klassiekers en natuurlijk een verrassend assortiment die elke held in het bedrijf zal doen watertanden! Denk hierbij aan rijkelijk belegde broodjes, verse maaltijdsalades, pokebowls en smoothies bomvol heerlijk fruit. Zo kun je met een gerust hart je lunch laten bezorgen! 

 

Liever op vaste dagen een lunch die je zelf kunt samenstellen? Hungry Heroes helpt je graag! Met een lunch box abonnement kun je genieten van een ontzorgde lunch waarbij je zelf bepaalt wat je ontvangt binnen je pakket. Voor één of meerdere dagen per week zorgen zij ervoor dat jullie een heerlijke lunch op tafel kunnen zetten, zonder dat je hiervoor zelf naar de buurtsuper hoeft.

Stay healthy!

De inschrijving is open!

Sta jij al klaar?! De inschrijving voor de Infradax Asserstadsloop 2022 is open! Zorg ervoor dat jij één van de eersten bent die een startnummer bemachtigt. 

 

Je kunt je inschrijven voor de 5 of 10 km en basisschoolkinderen kunnen meedoen aan de 1KM Rabo scholencompetitie. Houden jij en je collega’s wel van een wedstrijdje? Ga deze sportieve uitdaging dan samen aan en schrijf jouw team in voor de 5 km Bedrijvenloop

 

Het is ook direct mogelijk om ons exclusieve Bioracer hardloopshirt of -singlet te bestellen. Dit doe je tegen een kleine meerprijs en is gelijk een leuk aandenken! Het ontwerp? Dat houden we nog even geheim!

Genoeg keuze dus! Wat kies jij?

Bedankt voor alle reacties op de enquête over de Asserstadsloop 2021


Op basis van jullie reacties werken we nu aan het nieuwe inschrijfformulier. 


Over 9 dagen start de inschrijving. Daar wil jij natuurlijk snel bij zijn! Noteer daarom 1 november aanstaande alvast in je agenda en bemachtig als één van de eersten jouw startnummer. 

Wist je dat je de_asserstadsloop nu ook op Instagram kunt volgen? 

De Asserstadsloop is uitgesteld van zondag 6 juni naar zondag 17 oktober 2021

 

Waar het bestuur goede hoop had de editie van 7 juni 2020 op te schorten naar 23 augustus 2020, is het besluit genomen het hardloopevenement door te schuiven naar 2021. Aanleiding hiertoe is de berichtgeving van RIVM en de lopende onderzoeken naar besmettingen tijdens sportactiviteiten.

 

Waar het bestuur in maart nog voorzichtig optimistisch was, is de impact van het coronavirus nu echt zichtbaar. De minimale versoepeling van maatregelen  en het evenementen verbod tot 1 september verplicht tot uitstel. 

 

Voor deelnemers die zich hebben ingeschreven geldt dat de inschrijving automatisch wordt omgezet van 6 juni naar naar 17 oktober 2021. Indien deelnemers liever uitschrijven kunnen zij dat tot 10 september 2021 aangeven via info@deasserstadsloop.nl, dan ontvangen zij uiteraard restitutie. 

‘’We zien de hardlopers graag dit jaar op zondag 17 oktober 2021 aan de start.’’

 

- Bestuur Stichting Infradax Asserstadsloop

Blijf hardlopen

Maak bijvoorbeeld gebruik van de gratis hardloopschema's van hardlopen.nl. Deze trainingschema's zijn beschikbaar vanaf 5 kilometer tot aan de marathon. Je kunt ook aan de slag met de Running Coach


Trainingsroute tip: Het Asserbos

Schrijf je in voor De Infradax Asserstadsloop

Doe mee aan de 5KM of 10KM! Voor basisschoolkinderen is er de 1KM Rabobank scholencompetitie. 

 

Of ga deze met collega's deze sportieve uitdaging aan en schrijf jouw team in voor de 5 KM Bedrijvenloop. 

 

Deelname aan de bedrijvenloop bedraagt €200,- per team.