Veelgestelde vragen

Startnummers ophalen

Op 17 oktober liggen alle startnummers tussen 11.00 en 13.30 uur klaar in Zaal 1 van Hotel de Jonge. Deze vind je via de steeg tussen het hotel en restaurant. 

Starttijden & programma

De Asserstadsloop vindt plaats op zondag 17 oktober aanstaande. Om 14.00 uur start de 1 KM, 15.00 uur de 5 KM en 15.10 uur de 10 KM. Bekijk het volledige programma hier.

Strava segment

Nieuw: een wedstrijd in de wedstrijd! 

Op het parcours van de 5 en 10 kilometer bevindt zich een Strava segment. Op de Rode Heklaan is een 1-kilometer traject uitgezet met de naam Asserstadsloop.

 

  • De snelste vrouw op dit 1-kilometer segment wordt gehuldigd en krijgt een mooie bril, beschikbaar gesteld door Roma Opticiens.
  • De snelste man op dit 1-kilometer segment wordt gehuldigd en krijgt een Nike Flask Belt, beschikbaar gesteld door Intersport Vanderveen

Corona maatregelen

Sinds 25 september zijn er versoepelingen aangekondigd door het kabinet. Op het parcours vervalt daarmee de 1,5 meter regel. Het gebied rondom het parcours is een doorstroomlocatie, dat betekent dat er geen coronatoegangsbewijs (CTB) getoond hoeft te worden. 

 

Toch vragen wij alle deelnemers en toeschouwers om rekening met elkaar te houden en te zorgen voor een goede doorstroom in het start-/finishgebied. 

 

Let op: voor horeca locaties geldt dat er wél een CTB getoond moet worden door iedereen boven de 13 jaar. Ook als je naar binnen gaat voor gebruik van sanitaire voorzieningen. 

Water en medailles zelf pakken

Ondanks de versoepelingen vinden we veiligheid van alle deelnemers belangrijk en vragen je daarom bij de waterpost zelf een bekertje water te pakken. Deze worden dus niet aangegeven. 


Ook bij het uitloopgebied wordt gevraagd om zelf je medaille en een flesje water te pakken. Indien het toch druk wordt worden vrijwilligers ingezet om de medailles aan te geven, zij zullen uiteraard hun handen vooraf desinfecteren. 

Runningshirts ophalen

We verwachten dat de shirts vanaf woensdagochtend 13 oktober klaarliggen bij Intersport Van der Veen. 


Indien je niet in de gelegenheid bent om tussen woensdag 13 en zaterdag 16 oktober jouw startnummer+shirt op te halen, dan ligt het op de dag van het evenement klaar in Zaal 1 van Hotel de Jonge. Tussen 11.00 - 13.30 uur kun je dan jouw pakket ophalen.

Parkeren

Kom je met de auto naar de Infradax Asserstadsloop dan zijn er verschillende mogelijkheden. Parkeren op zondag is gratis. Let op, de parkeergarage aan de Torenlaan is niet bereikbaar aangezien deze aan het parcours ligt.

Inname spullen

Het is tijdens het evenement niet mogelijk om je spullen achter te laten. Kom dus in je hardloopkleding naar het evenement en neem zo weinig mogelijk mee. 

Parcours

Klik op onderstaande link om het parcours te bekijken:

Uitslagen

De uitslagen worden zo spoedig mogelijk na afloop van het evenement maar uiterlijk binnen 24 uur bekend gemaakt op deze website.

CATEGORIEËN & HULDIGING

De huldiging is onderverdeeld in de volgende categorieën:

1 KM - Groep 1 en 2 - Jongens 1e, 2e en 3e prijs 
1 KM - Groep 1 en 2 - Meisjes 1e, 2e en 3e prijs 
1 KM - Groep 3, 4, 5 - Jongens 1e, 2e en 3e prijs 
1 KM - Groep 3, 4, 5 - Meisjes 1e, 2e en 3e prijs 
1 KM - Groep 6, 7, 8 - Jongens 1e, 2e en 3e prijs 
1 KM - Groep 6, 7, 8 - Meisjes 1e, 2e en 3e prijs 

 

5 KM - Mannen 1e, 2e en 3e prijs 
5 KM - Vrouwen 1e, 2e en 3e prijs 

 

5 KM - Bedrijvenloop 1e, 2e en 3e prijs 

 

10 KM - Mannen 1e, 2e en 3e prijs 
10 KM - Vrouwen 1e, 2e en 3e prijs 

 

NIEUW: 1 KM Strava Segment Mannen
NIEUW: 1 KM Strava Segment Vrouwen

Andere vraag

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Stuur dan een e-mail naar info@deasserstadsloop.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.